Dato: 22. januar 2020

Porsche Taycan tar deg helt frem til hytta

Hvis du var i tvil om Taycanens rekkevidde og om du kan slippe unna denne angsten som har blitt et helt nytt fenomen, så kan du herved senke skuldrene. Nye helelektriske Porsche Taycan tar deg hele veien frem til hytta!

I lørdagens utgave av Finansavisen Motor ble det skrevet at man ikke ville komme seg fra Nesøya i Asker til Kvitfjell uten ladestopp underveis. Det visste administrerende direktør, Morten Scheel i Porsche Norge var feil, og journalisten ble sporenstreks invitert med på en testtur i en nyankommen Porsche Taycan 4S.

I går ble det tur og det gikk som forventet. Etter starten på Nesøya med 98 prosents fulladet batteri, sporty og leken kjøring i fullastet bil og med god hastighet på motorveien ankom de Gudbrandsgard Hotell på Kvitfjell med 24 prosent, tilsvarende 86 kilometer, igjen på batteriet. Dermed kunne Finansavisen Motor bekrefte at Porsche Taycan avliver denne rekkeviddeangsten.

Vil du lese hele saken og se video fra turen? Klikk HER

Taycan er rett rundt hjørnet

Er du like spent som oss på når du endelig kan få oppleve nye Porsche Taycan? Da anbefaler vi deg å følge med på God Morgen Norge imorgen tidlig, da får du nemlig vite fra hvilken dato den er å finne inne på vårt center!

Vil du vite mer eller ønsker du å snakke med en av våre selgere? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 66 911 911 eller kom innom oss på centeret på Billingstadsletta 13.

Les mer: Porsche Taycan kåret til årets bil