Dato: 23. januar 2020

Porsche Taycan er endelig på plass i Norge

- "Denne bilen handler om så mye mer enn kun å komme seg langt. Du skal ha det moro på veien dit!", sier Brooms redaksjonssjef, Vegard Møller Johnsen, i dagens God Morgen Norge.

Det har de siste dagene vært mye snakk om rekkevidden til nye Porsche Taycan og ikke minst rekkeviddeangst, som har blitt et nytt begrep her til lands. I går kunne vi dele nyheten om at Finansavisen Motor måtte trekke tilbake sin påstand om at Taycan ikke kommer seg fra Nesøya i Asker til Kvitfjell uten ladestopp. De gjennomførte turen sammen Morten Scheel fra Porsche Norge og kom selvsagt hele veien frem – uten å lade underveis!

Les artikkelen i Finansavisen her: «Hit når du med Porsche Taycan 4S på vinteren»

«For en bil!»

Idag har det vært intervju med Brooms redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen på God Morgen Norge, hvor den første Taycan på norske skilter ble vist frem. I går la Broom også ut en video med overskriften «Her er drømme-elbilen». Der blir det tatt en gjennomgang av bilen i vår egen garasje her på Billingstadsletta 13. Og det er ikke bare vi som har problemer med å holde tilbake begeistringen, for som Vegard uttrykker i videoen «FOR EN BIL!» – dét er noe vi kjenner oss igjen i!

For å lese mer og se videosnutten, klikk HER (eller på bildet under).

Vil du vite mer om Taycan?

Nå er det ikke mange dagene til vi får Taycan til vårt center. Er du interessert i å vite mer eller ønsker du å snakke med en av våre selgere? Ta kontakt med oss på telefon 66 911 911 eller kom gjerne innom oss på Billingstadsletta 13.

Se video under med nye Porsche ambassadør, Aksel Lund Svindal og Porsche Taycan