Dato: 1. juli 2020

Konkurranse: Kjør mot en verdensmester

Har du drømt om å kjøre Porsche på bane? For eksempel Circuit de Spa-Francorchamps? Vel, det kan du nå! På en måte da...
Virituelt eller ei, vinne fet premie kan du uansett. Les mer under.

Hvis du følger oss på Facebook og Instagram, så fikk du kanskje med deg at vi for kort tid siden hadde besøk av Tommy Østgaard. Han vant nylig tittelen verdensmester i sim-racing i GTE klassen under 24 Hours of Le Mans. Sammen med resten av teamet, som bestod av fabrikk fører Nick Tandy and Porsche-Junior Ayhancan Güven pluss sim racer, Josh Rogers.

Du kan lese mer om løpet her: newsroom.porsche.com

Porsche 911 RSR, Porsche Esports Team (#93), Nick Tandy (GB), Ayhancan Güven (TR), Joshua Rogers (AUS), Tommy Östgaard (N)

Vi utfordrer deg i sim racing – vinn tur til Rudskogen!

Siden det er sommer og mange skal feriere hjemme, så vil vil gjerne invitere deg og barna, tanter og onkler, naboer og fettere og ellers alle Porsche entusiaster som kan (eller ikke kan!), kjøre bil på skikkelig vis med simulator, ratt og pedal. Vi har kaldt å drikke i kjøleskapet og vi byr gjerne på en is også. Vi har vår helt egen simulator nede på vår avdeling for brukte biler. Ikke like high tech som den disse gutta er vant til, men dog – Tommy Østgaard var imponert!

Premien? Du får delta på banedag på Rudskogen sammen med oss den 31. august.
(Dette forutsetter at du er minimum 18 år med førerkort eller er i følge med en forelder/voksen over 25 år.)

 

Konkurranse kriterier:

  • Tiden som skal slås er 2:09.908
  • Beste tid vinner
  • Banen du skal kjøre på er Circuit de Spa-Francorchamps
  • Du må kjøre på vår simulator her på senteret og du må klokke «din tid» sammen med en av oss slik at vi kan få din informasjon og få registrert din tid
  • Du får ikke bruke noen hjelpemidler
  • Du må kjøre på manuelt gir

Vinneren avgjøres og kunngjøres den 15 august!

Følg Tommy på FACEBOOK & INSTAGRAM