Dato: 16. desember 2019

Julegavetips til små og store Porsche entusiaster

Å finne de perfekte julegavene til mann, kjæreste, barn, tante eller svigerfar, kan kanskje være litt vanskelig. Men fortvil ikke, vi har noe til hele familien. Sjekk ut våre julegavetips - kanskje finner du noe fint å overraske en ekte Porsche entusiast med. Du er selvsagt mer enn velkommen til å komme innom for å ta en nærmere titt. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål! Riktig god jul!

 • Porsche Crest Caps. Pris: 269,-

En stilig caps med regulerbar stropp på baksiden, enkel-å-forme brem i one size som passer til de aller fleste. Også tilgjengelig i hvit.

 • Porsche nøkkelring i lær. Pris 282,-

Som en liten oppmerksomhet kunne det kanskje passe å gi en nøkkelring? I ekte lær, messing ring og med Porsche Crest foran. Flere farger tilgjengelig.

 • Porsche Lekebil i fargen Lizard Green. Pris 1616,-

En skal tidlig krøkes som stor Porsche-entusiast skal bli! Hvorfor ikke begynne å legge kjøregledens grunnlag allerede? Det er enkelt å holde i rattet og lekebilen er stabil med «stille» dekk og ergonomisk, mykt sete. Passer til barna mellom 1,5-4 år. Vi har den også inne i rød.

 •  Mens Turbo Hoodie. Pris 1764,-

Deilig hettegenser med tøft uttryk og Turbo-logo embossed på brystet. En kul hettegenser som passer til både kvinner og menn.

 • 2 – i – 1 Reisebag. Pris 2654,-

Det funktionelle designet gjør at man kan bruke denne kule sekken som bag også. Den er vannavvisende og har en egen lomme på innsiden til laptop.

 • Porsche Thermo Kopp. Pris 578,-

Thermokopp i fargen Lava Orange (vi har også i Martini design, rustfritt stål mm.) med Porsche Crest på front og Porsche logo på lokket. Holder varm drikke varm og kald drikke kald – også smaker selvsagt kaffen mye bedre!

 • Playmobil Taycan. Pris 1200,-

I dette lekesettet fra Playmobil får du Rex Dashers Porsche fra filmen Playmobil The Movie. Porschen er elektrisk og det følger med fjernkontroll. Bilen kan lades i ladestasjonen som følger med. Inneholder også en fjernkontroll, Porsche Taycan og figuren Rex Dasher.

 • Lego Speed Champions. Pris 449,-

Perfekt i romjulen for å holde barna i gang. Bruk et par timer på å sette sammen en Porsche 911 RSR og en 911 Turbo i dette Speed Champions settet og så kjør om kapp. Tre figurer og to biler er inkludert. Inneholder en pit wall, curb, gjerde og justerbar måltavle. GO-GO-GOOOO! Ps. Vi har mange fler byggesett i butikken.

 • Porsche Ice Experience. Pris 7.500,- (13.800,- med flyreise)

Hva med å gi bort en opplevelsesgave til jul? Porsche Ice Experience foregår i uke 5 og 6 over tre dager. Selve isbanekjøringen skjer på en frossen innsjø bare 20 minutter fra Norefjell Ski og Spa, og i prisen er overnatting her inkludert. Det vil kjøres karavane fra oss på Porsche Center Asker & Bærum for de som holder til på Østlandet og fra Gardermoen for de som kommer med fly. Det er bare å gjøre seg klar for en skikkelig fartsfylt helg, en garantert suksess!

Interessert? Kontakt oss gjerne for mer informasjon. OBS! Det er begrenset med plasser.

 • Porsche Boxster. Pris 799.000,-

Hvis du virkelig vil dra på denne julen (!) så har vi flere brukte biler til salgs – som garantert får opp humøret når gavene skal pakkes opp! Og ettersom det ikke egentlig finnes brukte Porscher, kun nye eiere – så er det svært lite som vil toppe dette på juleaften? Denne Porsche Boxsteren er utstyrt med blant annet Sport Chrono, adaptive sportsseter, dynamiske ledlys og PASM understell.

Vil du vite mer om bilen, klikk på linken under eller sjekk ut finn.no for andre biler til salgs. Du er selvsagt også mer enn velkommen til å komme innom og selv ta en titt.

Klikk på linken for å komme til finn.no annonsen: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=165436147

 • Porsche Panamera E-Hybrid. Priser fra 1.700.000,-

Den ultimate familiebilen. Her får du en perfekt balanse mellom sporty kjøring og komfort. Den er utstyrt med et romslig bagasjerom og hvis du legger til 462 hk, så har du bilen som hjelper deg sømløst og sikkert frem til hytta.

Vi har flere biler på lager som kan leveres raskt før jul. Ta kontakt med oss for å vite mer!