Dato: 25. mars 2020

8 tips til inspirasjon og glede

Selv om dette er spesielle dager for oss alle, velger vi å være positive og heller se på hvilke tiltak vi kan gjøre for å få opp humøret - både alene og sammen. Ved å ta ulike forholdsregler, anbefaler og oppfordrer helsemyndighetene til aktivitet, for eksempel ved å ta på seg løpeskoene eller å gå en tur i skog og mark. Det finnes mange måter å kreativt løse faren for brakkesjuke så derfor er det viktig å tenke litt ut av boksen i en litt annerledes tid.

Vi snakker hver dag om hva vi kan gjøre for å lage litt hygge, både for oss som er på jobb og for deg der hjemme. Derfor har vi under valgt ut åtte produkter som du kanskje kan få noe inspirasjon av. Spesielt i disse dager da lek og aktiviteter for både store og små er viktig for å holde både humør og moral oppe! Vi vil i samme slengen gi deg 10% på disse utvalgte varene, helt frem til den 14 april. Vi hjelper selvsagt med å få sendt varene med post hvis du ikke selv kan hente hos oss i butikken.

Hvis det er noe annet du er på jakt etter, så ikke nøl med å ta kontakt – vi har mye mer kult Porsche-stæsj i butikken vår!

1. Treningsfleece til herrer.

Denne superfreshe treningsfleecen i elastisk og funksjonellt materiale er helt perfekt til både trening og til tur. Lysegrå med acid-green detaljer. Pris 1722,- (-10%)

2. Treningstopp til dame.

Det er en fantastisk fitting på denne toppen, som er perfekt for løpeturene nå som våren kommer. Av tekniske detaljer så kan man nevne pustende og hurtig tørkende materiale. Den elastiske stroppen bak er tøff med Porsche skrift. Den har også en liten lomme nederst på ryggen med glidelås, til for eksempel kredittkort og en nøkkel. Pris 853,- (-10%)

3. Ut på tur med hunden, in style! 

Det har blitt sagt at husdyrene våre er «vinnerne» i disse dager. Hunder overalt nyter plutselig at hele familien er hjemme på tider da det normalt ville være tomt og stille i huset. Derfor tenkte vi at de også fortjener en aldri så liten oppmerksomhet. Dette kobbelet og halsbåndet fra Porsche Pets passer til en medium hund (type retriever eller labrador) og er laget i et tøft og slitesterkt materiale. Lekre detaljer som Porsche inngravert i metallplate på kobbelet og Porsche inngravert i spennen på halsbåndet. Grå farge. Tilgjengelig i flere størrelser.

Pris halsbånd 853,- (-10%) og kobbel 1026,- (-10%)

4. Full fart på stuegulvet!

Vi tenker det går unna på stuegulvene om dagen og har noen gøyale tips til hvordan de små kan underholdes og samtidig få lagt inn grunnlaget for de fremtidige Porsche-entusiastene.

-For de aller minste har vi funnet frem «My First Racing Wheel»! Laget i mykt materiale med skrangle inni. Leveres i tøff gaveeske. Pris 504,- (-10%)

-Den lille Taycanen er laget i tre og selvsagt i non-toxic materiale. Passer for barn fra to år og oppover. Pris 331,- (-10%)

-Sist, men ikke minst har vi denne lille sparke-bilen. Tilgjengelig i Guards Red, Lizard Green og Vulcano Grey. Den er forholdsvis enkel å holde balansen på med mykt sete og rattet har en innebygd tute. Hjulene lager også minimalt med lyd på parketten! Pris 1691,- (-10%)

5. Turbo Caps.

Nå som solen endelig titter frem er det knapt noe kulere å ha på hodet enn denne råtøffe turbo-capsen. Super kvalitet i fem paneler, med embossed turbo logo. Kan stilles ut og inn med en metallspenne bak. Pris 435,- (-10%)

6. 911 R 3D Puslespill.

Å legge puslespill har igjen blitt trendy i de mange hjem den siste tiden. Det er både kreativt og ikke minst ganske herlig å se hva det endelige resultat blir. Dette puslespillet er litt annerledes, da det ferdige prosjektet blir en liten versjon av en 911 R i 3D. Kan lages av alle i familien fra 10-99 år! Pris 449,- (-10%)

7. Porsche Coffee table bok.

Ikke bare har denne boken fra TeNeues noen helt magiske bilder du kan drømme deg bort i og la deg inspirere av, men den gjør seg også virkelig fint på stuebordet. Spekket med masse historiske bilder sammen med Porsches prestasjoner når det gjelder motorteknikk og design. Drøm deg bort! Pris 699,- (-10%)

8. Porsche 911 Carrera 4S

Hvis du skal gå all-in for den ultimate vårfølelsen, så har vi denne 2020 Porsche 911 Carrera 4S i Jet Black Metallic. Den er godt utstyrt med blant annet PDK, Sportseksos i sort, 20 / 21-inch RS Spyder Design felger, Alcantara i tak, Sport Chrono og adaptiv cruisecontrol for å nevne noe.

Førpris 1.829.000 kr. Ny pris 1.749.000 kr.

Er du interessert i å vite mer eller vil du se fler bilder? Sjekk ut finn.no eller kontakt salgssjef for brukte biler, Ole Morten Seville på telefon 993 00 993 eller ole@porsche-asker.no

Vi har selvsagt også mange flere biler for salg, både brukte og nye!

Vi håper du kunne finne noe inspirasjon her. I mellomtiden, pass godt på deg selv og de du er glad i og hold motet oppe. Vi ses igjen snart!